Superpolh - Vadba za otroke

Vabljeni na našo kolesarsko avanturo, ki jo pripravljamo za vas! Prihaja “Logatec kolesari 24”, dogodek, ki je prilagojen za vse vrste kolesarjev in bo potekal v soboto, 18. maja.

Letošnji dogodek bo res poseben! Pripravili smo celodnevni program, ki bo združeval tako rekreativno kot tekmovalno kolesarjenje. 

 Kolesarski kronometer Kaeser Superpolh:

Ponovno bomo organizirali legendarni Kolesarski kronometer Kaeser Superpolh! Pridružite se nam v tekmovanju in pokažite svoje kolesarske spretnosti. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca na spodnji povezavi, kjer tudi najdete ve informacije.  https://superpolh.si/izdelek/kolesarski-kronometer-superpolh/

Kolesarski izlet po naši občini:

Za tiste, ki bi raje uživali v sproščenem kolesarjenju, smo pripravili kolesarski izlet s kolesarskim vodnikom po naši prelepi občini. Pot bomo prečkali skozi gozdove, travnike in polja ter obiskali turistične znamenitosti. Letošnja novost na kolesarskem izletu je brezplačna izposoja e-koles. Število e-koles je omejeno, zato je za izposojo potrebna predhodna rezervacija na e-naslov: superpolh@superpolh.si.

Prosimo, da svoje e-kolo rezervirate čim prej, da si zagotovite svoje mesto na izletu! 

Okvirna trasa: Trasa bo potekala večinoma po peščeni podlagi. V industrijski coni bomo zavili v gozd proti Lom-u in se peljali po lepi utrjeni makedamski cesti do Laz, kjer bo pri razglednem stolpu kratka pavza za okrepčilo. Za energijski napitek bo poskrbel 4ENDURANCE, ki bo za vse kolesarje ponudil napitek Nrgy unit drink, organizatorji pa bomo ponudili nekaj za pod zob. Pot bomo nadaljevali ob Planinskem polju proti Grčarevcu, se ognili glavne ceste in ponovno zavili v gozd proti Logatcu do NAVIGATOR PUBA-a. Tam pa zagotovo dobimo kaj osvežilnega. 🙂

Trasa je primerna za vse, hitrost kolesarjenja bomo prilagodili. Če bo potrebno, bomo naredili dve skupini.

Podatki: 26,5 km, 373 m vzpona, čas kolesarjenja s postankom: cca 2,5 h (trasa bo malce prilagojena razmeram oz vodostaju na Planinskem polju).

Na spodnji povezavi (Bazen Logatec) najdete tudi GPX datoteko.

Štart dogodka – izleta:

Ob 10:00 se zberemo v Navigator Pubu, kjer se bomo podali na naše kolesarske pustolovščine.

Pomembno:

Vsi udeleženci morajo nositi kolesarsko čelado.

Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost. Mlajši od 16 let morajo biti v spremstvu odrasle osebe.

Ne zamudite te nepozabne kolesarske izkušnje! Pridružite se nam in skupaj naredimo soboto, 18. maja, nepozabno!

Vabljeni!

Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2