Superpolh - Vadba za otroke

 

V soboto, 10. 6. 2017 bomo dobrodelni. Ekipa Superpolh bo organizirala dobrodelni KOŠARKARSKI TURNIR 3×3 “ZBUDIMO DAMIRJA”. Dogajalo se bo na košarkarskem igrišču pred Narodnim domom Logatec (nasproti bencinske postaje PETROL).  S turnirjem bomo začeli ob 16:00, s prijavami pa zaključimo ob 15:30. Vabimo vas, da se nam pridružite. Skupaj smo močnejši, za Damirja gre. Tokrat bo tekmovalnost v drugem planu, v prvem pa seveda dobrodelnost. Kljub temu verjamemo, da ne bo manjkalo dobrih košarkarskih tekem.

kosarkas

Prijave na turnir pobiramo preko maila superpolh@superpolh.si. Ob prijavi navedite: Ime ekipe; ime in priimek vseh igralcev (najmanj 3, največ 5); svoj mail in telefonsko številko. Prijavnina za posamezno ekipo znaša 40€ in jo poravnate ob prihodu na turnir. Ves denar od prijavnin in prodane pijače gre družini Ćeman za Damirjevo zdravljenje.

Za dodatne informacije o celotni prireditvi smo vam na voljo na mailu superpolh@superpolh.si ali na 040 453 993 – Tadej.

K tej dobrodelni noti se je pridružil tudi Košarkarski klub Logatec, kjer je Damir tudi začel s košarkarskimi vragolijami. Klub bo namreč na isti dan in na isti lokaciji izvedel svoj Dan košarke, ki se bo odvijal od 10:00 do 16:00. Tudi klub bo zbrana sredstva namenil za Damirjevo rehabilitacijo.

Da bo prireditev še bolj pestra, bomo dražili dres košarkarske reprezentance Slovenije z vsemi podpisi reprezentantov. Seveda gre ves izkupiček v dobrodelni sklad.

Družina Ćeman, KK Logatec in Superpolh

Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2