Superpolh - Vadba za otroke

Tudi v letu 2022 bomo kolesarili in to v novih dresih Superpolh. Kolesarski dresi bodo narejeni v specializiranem slovenskem podjetju Tamai sport, kateri slovi po zelo kakovostnih tovrstnih izdelkih.

Spodaj  si lahko ogledate, kakšni bodo kolesarski dresi Superpolh 2022. Pomirjanje dresov bomo organizirali po 23. 2. 2022. Okvirni termin je: 3. 3. 2022 in 8. 3. 2022 od 18:00 do 19:00 v steklenem delu Športne dvorane Logatec (odvisno, kdaj dobimo vzorce).  Kdor se probe ne bo mogel udeležiti, naj nam sporoči svoje mere in sicer: obseg stegna, 10cm nad zgornjim delom pogačice pri iztegnjenem kolenu; obseg bokov; telesna višina; obseg pasu; obseg prsi; širina ramen. Lahko pa nas pokličete na 040 453 993 in vam svetujemo.
Kot smo že vajeni, smo za vas pripravili žensko in moško varianto dresa, tako da bo vsak sijal v svoji barvi. 🙂 Tudi tokrat na hrbtni strani dresa opozarjamo vse voznike avtomobilov, da kolesarje na cesti varno prehitevajo na razdalji vsaj 1,5m.
Ob tej priložnosti bi se zahvalili vsem podpornikom, ki so tako ali drugače pomagali pri izdelavi dresov. Zaradi njih je cena dresa tako nizka, zato še 1x hvala podjetjem:
– KRILI – izdelki iz pleksi stekla
– LIBELA GROUP – energetske in gradbene rešitve
BARJANS – obvladovanje čistoče (sanitarni potrošni material)
– 4 ENDURANCE – trgovina s športno prehrano (več o popustih za naše člane v njihovi trgovini kmalu)
– KOŽAG – proizvodnja izdelkov iz žice in cevi iz nerjavečih materialov
Cena dresa za člane Društva Superpolh s plačano članarino za sezono 2021/22: 85
Cena dresa za vse ostale: 95€ 
Ob naročilu dveh dresov iste družine, je cena drugega (ali vsakega naslednjega) dresa 80€. 
Možno bo naročiti tudi le spodnji ali le zgornji del dresa in pa tudi termo dres z dolgimi rokavi.
Naročila pobiramo do 10. 3. 2022 na naš mail: superpolh@superpolh.si . Ob naročilu nujno navedi: ime in priimek, barvo dresa, velikost dresa (oz zgoraj navedene podatke), kontaktno številko in mail. Predvidena dobava dresov je 15. 4. 2022.

SE VIDIMO NA CESTI! 

Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2