Superpolh - Vadba za otroke

Smučanje – vikend

Smučanje – vikend

Kategorija: .

Vikend tečaji smučanja v zimski sezoni 2023/2024

Superpolh vikend tečaje smučanja izvajamo na smučišču SkiBor, katero je eno NAJBOLJŠIH MALIH SMUČIŠČ V SLOVENIJI. Smučišče Skibor je idealno smučišče za učenje smučanja in je oddaljeno od Logatca zgolj 20 min, nahaja pa se v Črnem vrhu nad Idrijo. Skibor je zelo primerno smučišče za začetnike in pa tudi tiste, ki že imajo osnovno smučarsko znanje. Vikend tečaji smučanja so namenjeni popolnim začetnikom od 4. leta starosti naprej in pa tudi tistim, ki že smučajo. Tečaj se izvaja dva dni, v soboto in nedeljo, v spodaj navedenih terminih.

Organizacija tečaja na smučišču Skibor

Ob 8:55 se dobimo na zbornem mestu pod smučiščem Skibor, kjer otroke (preobute v smučarske čevlje in pripravljene za učenje smučanja) prevzamejo naši učitelji. Otroci se bodo učili smučati v manjši skupini, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto dela in varnost otrok na smučišču. Prvi termin tečaja bo potekal od 9:00 do 11:30,  drugi termin pa od 12:00 do 14:30 (zbor 5 min prej). Drugi termin bomo odprli takrat, ko bo prvi poln. Enak urni razpored velja za soboto in nedeljo. V tem času se izvaja šola smučanja. Vmes imamo kratek odmor za čaj, ki je vštet v ceni.  Prisotnost staršev v tem času ni potrebna.

Termini

Vsi termini so okvirni. Ko bodo razmere na smučišču ugodne, bomo prijave tudi odprli. Do takrat pa prijave niso možne.

  • sobota, 20. 1. 2024 in nedelja, 21. 1. 2024 (dopoldanski termin je poln, možen vpis le še na popoldanski termin)
  • sobota, 27. 1. 2024 in nedelja, 28. 1. 2024 (dopoldanski termin je poln, možen vpis le še na popoldanski termin)
  • sobota, 3. 2. 2024 in nedelja, 4. 2. 2024 – polno

* V primeru, da na smučišču Skibor snežne razmere ne bodo primerne za smuko, bomo tečaj prestavili na drug termin. Vse, do takrat prijavljene otroke, bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor ne uspemo izvesti tečaja, vam v celoti povrnemo plačilo.

*Tečaj se bo izvajal zgolj v primeru zadostnega števila prijav. Vpis na enodnevni tečaj ni možen.

CENA

Vikend tečaj smučanja – Skibor

– 75€ – cena vključuje: 2,5 urna smučarska vozovnica (2x); učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto; čaj, animacija tečajnikov; organizacija tečaja; nagrada ob zaključku in sladko presenečenje

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje predračun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, nas o tem obvestite. Preverite tudi “spam” predal.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in pri prijavi drugega otroka vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Namen plačila je št. predračuna.

Članarina za sezono 2023/2024 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali  nakažete dodatnih 5€ ob prijavi k programu.

Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh in mora imeti plačano članarino za tekoče leto. Več o članarini v zavihku predstavitev.

Kategorija: .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2