Superpolh - Vadba za otroke

Smučanje – počitnice

Smučanje – počitnice

Kategorija: , .

TEČAJI SMUČANJA IN PROSTO SMUČANJE MED NOVOLETNIMI IN ZIMSKIMI POČITNICAMI

 

Tudi v letošnji zimi bomo izvajali tečaje smučanja med novoletnimi in zimskimi počitnicami na smučišču Cerkno.

Termin tečaja med novoletnimi počitnicami: ODPADE!!! Smučišče Cerkno ne bo obratovalo!!!

  • 27. 12. 2023 – 29. 12. 2023

Termin tečaja med zimskimi počitnicami: 

  • 18. 2. 2024 – 20. 2. 2024

Smučišče Cerkno velja za enega najboljših družinskih smučišč v Sloveniji, mi pa smo ga tudi vzeli kar za svojega. Vrsto let že izvajamo tečaje smučanja na SC Cerkno in že sedaj se veselimo povratka na bele strmine. Izvajali bomo dve obliki smučanja, tečaj smučanja in prosto smučanje pod nadzorom odrasle osebe.

Tečaj smučanja

V tečajih smučanja, ki jih organizira Superpolh, je kvalitetno delo in varnost otrok vedno na prvem mestu. Ta dva dejavnika zagotavljamo z izjemnim strokovnim znanjem naših učiteljem in pa seveda majhne skupine otrok, ki vadijo pri posameznemu učitelju. Poleg tega, so naši učitelji vedno pripravljeni pomagati otroku, ko se znajde v težavah ali zagati, saj se zavedamo, da smo tam zaradi otrok.

V tečaj smučanja se lahko vpišejo otroci od 6 do 14 let, imeti pa morajo že smučarsko predznanje (samostojna uporaba vlečnice in drugih žičniških naprav, osvojeno znanje osnovnih oblik smučanja na vseh terenih, samostojnost pri preobuvanju, skrb za svoje stvari,…). Seveda smo ves čas z njimi tudi učitelji in vedno pripravljeni pomagati in usmerjati, a za določen del morajo poskrbeti otroci sami.

Prosto smučanje pod nadzorom

V program prostega smučanja se lahko vpišejo najstniki od 11. do 17. leta starosti. Od njih se pričakuje dobro smučarsko znanje, samostojnost na smučišču in ob smučišču, odgovornost do sebe in ostalih udeležencev programa ter drugih smučarjev. Z njimi bo ves čas smučala odrasla oseba, ki pa ni nujno, da je učitelj smučanja. Gre le za nadzor na smučišču in ne učenje, tako da je program bolj varen in seveda pod nadzorom.

NOVOLETNE POČITNICE – ODPADE!!!

– 3 dnevni tečaj smučanja od srede do petka (27. 12. – 29. 12. 2023)

– 3 dnevno smučanje pod nadzorom odrasle osebe od srede do petka (27. 12. – 29. 12. 2023) *otroci stari od 11 do 17 let (v prijavi kot “pod nadzorom“)

– odhod ob 6:50 iz Vrhnike (Logatec 7:10), prihod  na Vrhniko ob cca 17:00 (Logatec ob 17:15)

** Smučar nadaljevalec zna: samostojno (ali ob pomoči) uporabljati vse vlečne naprave; se zna ustaviti na smučeh; se vozi vsaj po modri progi; zna poskrbeti zase in za svojo opremo (3, 4, 5)

*** Smučar začetnik: ne zna uporabljati vlečnih naprav; se ne zna ustaviti na smučeh in ni prilagojen na uporabo smučarske opreme; “smuča” le na terenu za začetnike; potrebuje pomoč pri oblačenju in slačenju;… (1, 2)

ZIMSKE POČITNICE 

–  3 dnevni tečaj smučanja od nedelje do torka (18. 2. – 20. 2. 2024) – (za nadaljevalce od 6. leta naprej, SC Cerkno)

– 3 dnevno smučanje pod nadzorom odrasle osebe od nedelje do torka (18. 2. – 20. 2. 2024) – SC Cerkno  *otroci stari od 11 do 17 let (v prijavi kot “pod nadzorom“)

– odhod ob 6:50 iz Vrhnike (Logatec 7:10), prihod  na Vrhniko ob cca 17:00 (Logatec ob 17:10)

Organizacija tečaja na smučišču SC Cerkno

Naša pot do smučišča Cerkno: Vrhnika (Tržaška 2 – za Mrakovo šolo, nasproti hotela Mantova), Logatec (med športno dvorano in vrtcem), Rovte (pri bencinski črpalki), Žiri (avtobusna postaja), Hotavlje. Na vseh omenjenih lokacijah avtobus ustavlja oz. pobira tečajnike.

Pot do SC Cerkno: Vrhnika (6:50), Logatec (7:10), Rovte (6:25), Žiri (7:55), Cerkno

Odhod in prihod – Vrhnika:

– na Vrhniki bo zbor za Mrakovo OŠ (nasproti Hotela Mantova, Tržaška 2)
– prihod nazaj na Vrhniko na isto lokacijo bo ob 17:10 (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)
Odhod in prihod – Logatec:
– v Logatcu bo zbor med Športno dvorano Logatec in Centralnim vrtcem
– Prihod nazaj v Logatec na isto lokacijo ob 16:50 (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)

PRIJAVE

Prijavite se preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete predračun. Akontacijo v višini 40€ je potrebno plačati v roku tri dni od prejema predračuna, razliko do končne cene programa pa poravnate najkasneje tri dni pred začetkom tečaja. Prijave pobiramo do 24. 12. 2021 (novoletne počitnice) in do 18. 2. 2022 (zimske počitnice) oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 10 minutah, nas o tem obvestite. Preverite tudi spam predal. 

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in pri drugem otroku vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2023/2024 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa nakažete 5€ več pri nakazilu in vam članarino nato upoštevamo na računu.

Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh in mora imeti plačano članarino za tekoče sezonsko leto 2023/2024. Več o članarini v zavihku predstavitev.

Program

Cilj naših tečajev in našega dela je delati kvalitetno in varno. Za kvalitetno in varno delo pa je pogoj, da so vadbene skupine majhne. Tečajnike bomo zato razdelili v manjše vadbene skupine, glede na njihovo smučarsko predznanje in starost. Skupine bodo vodili učitelji smučanja z veljavno licenco. Program dela je prilagojen znanju, starosti skupine in sposobnosti otrok, tako da vsakemu tečajniku omogočimo čim hitrejše izpopolnjevanje in napredovanje v znanju smučanja.

Cene

– 3 dnevni tečaj smučanja med NOVOLETNIMI POČITNICAMI od srede do petka (27. 12. – 29. 12. 2023) – 195 (3 dni Cerkno)

– 3 dnevno smučanje med NOVOLETNIMI POČITNICAMI pod nadzorom odrasle osebe od srede do petka (27. 12. – 29. 12. 2023) *otroci stari od 11 do 17 let (v prijavi kot “pod nadzorom“) – SC Cerkno: 165€ 

———————————–

– 3 dnevni tečaj smučanja med ZIMSKIMI POČITNICAMI od nedelje do torka (18. 2. – 20. 2. 2024) – SC Cerkno: 215€

– 3 dnevno smučanje med ZIMSKIMI POČITNICAMI pod nadzorom odrasle osebe od nedelje do torka (18. 2. – 20. 2. 2024) – SC Cerkno  *otroci stari od 11 do 17 let (v prijavi kot “pod nadzorom“) – SC Cerkno: 180€ 

Cena vključuje: prevoz na smučišče in nazaj; dnevna smučarska vozovnica; učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto (razen pri varianti smučanja pod nadzorom); topel obrok in čaj; animacija tečajnikov; organizacija tečaja; sladko presenečenje; darilo

*15% popust na drugega otroka iste družine; 25% popust na tretjega in vsakega naslednjega otroka

Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh in mora imeti plačano članarino za tekoče sezonsko leto. Več o članarini v zavihku predstavitev.

Kategorija: , .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2