Superpolh - Vadba za otroke

Pohodi

Pohodi

Kategorija: , .

SUPERPOLH POHODNIK

Superpolh pohodnik je program, ki je namenjen ali otrokom ali staršem, predvsem pa otrokom in staršem. Gre za organizirane pohode, ki se bodo, v primeru lepega vremena, odvijali ob sobotah dopoldan. Lokacije pohodov bodo znane v začetku tedna.

Prvotni cilj programa je seveda vzdrževanje splošne fizične priprave in zdravstvena preventiva, poleg tega pa je tu še viliko drugih ciljev: preživljanje prostega časa v naravi, druženje, spoznavanje narave v vseh letnih časih, družabne igre na prostem in še in še.

V kolikor izlet ni vezan na prevoz, je cena izleta 5€/osebo. Vse podrobnosti bodo znane sproti. Vedno so v našo družbo vabljeni tudi babice in dedki, bratci, sestrice, strici, tete in vsi drugi prijatelji, tudi domači kužki. Izleti bodo tempirani na cca. 2-3 ure. Hrano in pijačo ima vsak iz nahrbtniki, kdaj pa kdaj bomo pa tudi zakurili ogenj in kaj spekli. Bomo pa pripravili različne težavnostne stopnje pohodov.

Prvi pohod bomo organizirali v soboto, 3. 9. 2016 ob 9:00. Lokacija in časovnica bo znana do torka, 30. 8. 2016. Obvezne so predhodne prijave preko superpolh@superpolh.si ali 040 453 993.

Kategorija: , .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2