Superpolh - Vadba za otroke

Novoletni živ žav

Novoletni živ žav

Kategorija: .

V ponedeljek, 30. 12. 2020 skupaj z Društvom Arsonavt pripravljamo praznični dan za vse otroke Občine Logatec od 1. do 4. razreda, pod imenom ARSONAVTOV NOVOLETNI ŽIŽ ŽAV S SUPERPOLHOM. Izvajali bomo ustvarjalne in športne delavnice. Prireditev bo potekala od 8h do 16h v telovadnici 8 talcev Logatec. Udeležba je brezplačna, nujna pa je prijava na prireditev na tej povezavi.

Seveda v tem času ne gre brez enega od treh dobrih decembrskih mož, zato smo medse povabili tudi DEDKA MRAZA. Njegov obisk pričakujemo ob 15:30. Otroci…če ste bili pridni, bo tudi za vas kakšno simbolično darilo. Na sprejem Dedka mraza ste vabljeni tudi ostali otroci, ki se sicer ne boste udeležili ŽIV ŽAV programa.

Vsi prijavljeni otroci dobijo malico in sicer najboljši sveži sendvič iz restavracije Marche. V kolikor bo otrok z nami cel dan priporočamo, da ima seboj še kaj svojega za pod zob.

Pripravili smo zabavno ustvarjalni športni program, zato upamo, da se vidimo v velikem številu. Število mest je omejeno, zato pohiti s svojo prijavo.

Veselimo se druženja z vami.

Ekipa Superpolh

 

 

Kategorija: .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2