Superpolh - Vadba za otroke

HIP HOP

HIP HOP

Kategorija: .

V letu 2018 nadaljujemo s programom Superpolh HIP HOP. Program bo vodila HIPHOP-arka Tajda. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi.
HIP HOP – začnemo oktobra 2018
Vabimo vse deklice in dečke od 6 do 9 let, da se nam pridružijo na novem plesnem programu, Superpolh HIP HOP. Otroci se bodo preko igre učili sodobnega in vedno bolj popularnega plesa HIP HOP. Več letna tekmovalka in plesna učiteljica HIP HOPa Tajda bo poskrbela, da se bodo otroci ob tej plesni zvrsti noro zabavali. Vadba bo potekala ob petkih v Športni dvorani Logatec (mali vadbeni prostor) od 16:00 do 17:00. Z programom začnemo 5. 10. 2018.
CENA
  • tri mesečna karta: 60€
  • mesečna karta: 30€
  • cena letnega obiska (januar – maj): 130€

Plačevanje poteka preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete račun, ga plačate in nam prinesete dokazilo o plačilu. Plačilo je potrebno izvesti do 10. v mesecu.  V kolikor se odločite za letni obisk prejmete popust in izognete se mesečnemu plačevanju.

Vsake tri mesece oz. vsak mesec je potrebno ponovno izvesti prijavo in prejmete nov račun.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2017/2018 se poravna v gotovini pred začetkom programa.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno unešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, je prišlo do napačnega vnosa podatkov, zato ponovite prijavo.  Pri plačevanju navedite namen: št. računa.

Kategorija: .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2