Superpolh - Vadba za otroke

Deskanje med počitnicami

Deskanje med počitnicami

Kategorija: .

DESKANJE MED ZIMSKIMI POČITNICAMI 2022

Tudi v letošnjem letu smo se odločili, da smučanju dodamo tudi deskanje na snegu. Ponujamo namreč program  prostega deskanja pod nadzorom odrasle osebe. To pomeni, da bo odrasel deskar ves čas deskal s skupino in jo imel pod nadzorom. V ta program se lahko vpišejo vsi otroci, starejši od 12 let. Vsi otroci do 15. leta starosti morajo pred odhodom imeti podpisan obrazec s strani staršev, da se strinjajo o vpisu na program prosto deskanje.

Program prostega deskanja bo potekal od ponedeljka (21. 2.) do srede (23. 2.) na SC Cerkno.

ZIMSKE POČITNICE – vsi programi so že zasedeni. Vaša morebitna prijava je prijava v čakalno vrsto.

Organizacija tečaja na smučišču SC Cerkno

Naša pot do smučišča Cerkno:  Vrhnika (Tržaška 2 – za Mrakovo šolo, nasproti hotela Mantova), Logatec (med športno dvorano in vrtcem), Žiri (avtobusna postaja), Hotavlje. Na vseh omenjenih lokacijah avtobus ustavlja oz. pobira tečajnike.

Časovnica poti do SC Cerkno – odhodi: Vrhnika (6:50), Logatec (7:15),  Žiri (7:55), Cerkno
Odhod in prihod – Logatec:
– v Logatcu bo zbor med Športno dvorano Logatec in Centralnim vrtcem, odhod ob  6:50
– Prihod nazaj v Logatec na isto lokacijo ob 17:00 (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)

Odhod in prihod – Vrhnika:
– na Vrhniki bo zbor za Mrakovo OŠ (nasproti Hotela Mantova, Tržaška 2), odhod ob7:15
– prihod nazaj na Vrhniko na isto lokacijo bo ob 17:15  (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)

Program

Od deskarjev se pričakuje, da so samostojni. Njihovo znanje deskanja mora biti dovolj dobro, da se lahko samostojno deskajo tudi po zahtevnejših terenih in da znajo uporabljati vse vlečne naprave. Ves čas bo z njimi eden od odraslih deskarjev, ki bo vodja skupine. Tu ne gre za tečajno obliko dejavnosti, pač pa za prosto deskanje. Vsi otroci do 15. leta starosti morajo pred odhodom imeti podpisan obrazec s strani staršev oz. skrbnikov, da se strinjajo o vpisu na program “prosto deskanje”.

Cena

– 3 dnevno prosto deskanje (pod nadzorom odrasle osebe) od srede do petka  (21. 2. – 23. 2.) – SC Cerkno: 130€

Prijave

Prijavite se lahko preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete predračun. Akontacijo v višini 40€ je potrebno plačati v roku tri dni od prejema predračuna, razliko do končne cene programa pa poravnate najkasneje tri dni pred začetkom tečaja. Prijave pobiramo do 15. 2. 2020 (zimske počitnice) oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Ob prijavi je potrebno plačati akontacijo. Pri plačilu bodite pozorni na namen plačila (namen plačila: številka predračuna – akontacija 40€). Pri preostanku plačila je “namen plačila”: številka računa – 2. obrok. Seveda pa je možno plačilo tudi v enkratnem znesku.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 10 min, nas o tem obvestite.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in pri drugem otroku vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2021/2022 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa nakažete 5€ več pri nakazilu in vam članarino nato upoštevamo na računu.

Kategorija: .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2