Superpolh - Vadba za otroke

Rojstnodnevne zabave

Rojstnodnevne zabave

Kategorija: , .

Praznuj z nami!

Ekipa Superpolh poskrbi za nepozaben animacijski program na otroški zabavi za rojstni dan. Vsebina programa je predvsem športna, lahko pa izberete tudi druge vsebine, kot so ustvarjalne delavnice, iskanje skritega zaklada, pohod,  smučarska animacija, košarkarska animacija,… Animacijo izvajamo v športnih dvoranah ali pa tudi na prostem, če je taka želja in če nam to dopuščajo vremenske razmere.

Ustvarjalne delavnice izvajamo v različnih prostorih (učilnice, večnamenski prostori v gasilskih domovih…). Tovrstne animacije so predvsem zanimive za dekleta, po izkušnjah pa lahko potrdimo, da so tudi fantje tisti, ki pokažejo veliko interesa pri ustvarjanju.

Ker želimo otroku ponuditi edinstveno in nepozabno zabavo, se glede vsebine programa v celoti prilagodimo željam otok oziroma slavljencev. Straši nam na kratko predstavite svojega otoka in njegove želje, mi pa sestavimo program, ki je edinstven. Programi se ne ponavljajo, saj vedno poslušamo želje tistega, ki rojstni dan praznuje.

Glede termina in lokacije nas pokličite ali nam pišite na naš e-naslov. V večini izvajamo animacije v telovadnici Partizan ali  Športni park Vrhnika, možno pa je praznovanje tudi drugje.

Cena osnovnega programa je 150€, člani Društva Superpolh* pa imajo 10% popust.  V osnovni program je všteto: 2 urni animacijski program po željah slavljenca/ke, dva animatorja, **najem telovadnice, slike s praznovanja, majica ali kapica za slavljenca/ko, glasbene želje in seveda, TOP ZABAVA. Vsak otrok, ki je povabljen na praznovanje prejme simbolično Superpolhovo darilo.

Naši podatki:

superpolh@superpolh.si

040 453 993

 

*Več o članstvu si lahko preberete v zavihku Predstavitev/članstvo.

Dodatno v ponudbi

MASKOTA SUPERPOLH

Na praznovanju vas lahko obišče tudi maskota Superpolh, ki vedno popestri dogajanje, doplačilo 20€. 

IMG_3415

POSLIKAVA OBRAZA

Ponujamo vam možnost poslikave obraza na praznovanju, ki poteka istočasno kot naša animacija. Poslikave za naše programe izvaja profesionalna vizažistka, Ana Šuštar Rebolj (www.kanicosmetics.si). Spodaj si lahko ogledate nekaj poslikanih obrazov.

Ana uporablja zgolj in samo kvalitetne barve, ki niso alergene in ne škodijo koži. Pišite nam ali nas pokličite za ponudbo.

P1080805 P1080807 P1080801 P1080804 P1080799 P1080792

 

POGOSTITEV

V kolikor želite, da otrokom torto razrežejo in razdelijo naši animatorji oziroma poskrbijo za pogostitev ob koncu animacije, je doplačilo 20€.

Za tržno izvedbo programa skrbi Superpolh, Tadej de Gleria, s.p.. V zavihku “kontakt” so navedeni podatki.

Kategorija: , .
Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2