Superpolh - Vadba za otroke

POČITNICEEEE

Vsem skupaj želimo uspešno zaključeno šolsko leto in aktivne počitnice, kot že dolgo ne. Z vsemi novostmi in novimi programi vas seznanimo jeseni.

KOLESARSKI IZLET OD SPONZORJA DO SPONZORJA – VABLJENI VSI

Superpolh bo v sredo, 26. 6. 2019 organiziral kolesarski izlet, ki je namenjen vsem kolesarjem, MTB ali cestnim. Osnovna ideja za izlet je zahvala sponzorjem, ki so sofinancirali naše kolesarske drese, zato je tudi trasa izbrana tako, da jih obiščemo (slikanje na naslovu podjetja).
Trasa: ob 16:30 štartamo izpred Kavarne Napoleon v Logatcu. Pot nadaljujemo do industrijske cone, kjer imamo prvo slikanje pri naših lepotnih sponzorjih, Hair beauty (Schwartzkopf) in My Hair (Tailor’s). Nato gremo po glavni cesti na Vrhniko, kjer obiščemo podjetje LIBELA Group. Nato nas pot vodi mimo Bistre, Borovnice, Podpeči do Iga, kjer imamo postanek v Iški vasi pri podjetju KOŽAG. V Igu nadaljujemo proti Črni vasi, Notranjim Goricam, Bevkam in Vrhniko. Na Vrhniki se boste lahko odločili za vzpon na Ulovko ali pa po glavni cesti nazaj v Logatec. Izlet zaključimo v Navigator pub-u.
Vozili se bomo skupaj v skupini (po potrebi se bosta naredili dve skupini). Cilj izleta je druženje in ne tekmovanje.
Za pijačo na kolesu in hrano, poskrbite sami, Superpolh pa “časti” pijačo v Navigatorju.
Naši dresi opozarjajo na varno prehitevanje kolesarja, torej 1,5m razdalje med avtom in kolesarjem v trenutku prehitevanja.
Vsi tisti, ki ste naročili dres vas prosimo, da ga oblečete na ta dan. 🙂

Sponzorji
Keramoteka_logo Logo_KAESER Krili_logo nimm2 nimm2