Superpolh - Vadba za otroke

Gibalček VRHNIKA – 1.r

gibalcek

Gibalček VRHNIKA – 1.r

Kategorija: .
Počisti

V SEZONI 2021 – 2022 SE BO PROGRAM ZA PRVOŠOLCE PONOVNO IZVAJAL!

SUPERPOLH GIBALČEK ZA PRVOŠOLCE

 

N O V O !       N O V O !        N O V O !

 

Program Superpolh gibalček za prvošolce je namenjen vsem prvošolcem in pa tistim, ki zaključujejo vrtec. Gre za splošen program, kjer bodo otroci osvajali osnovna znanja posameznega športa, se naučili veliko elementarnih iger, tekmovali v štafetnih igrah in se pri tem tudi zabavali. Splošen razvoj osnovne motorike je za te otroke zelo pomemben, saj se dandanes vse preveč otrok prezgodaj vključi v nek šport, kjer se izoblikuje neka selekcija. Mi stremimo k temu, da otroci razvijajo splošno motoriko in se šele kasneje odločijo za posamezen šport, na katerega so po splošni vadbi, tudi bolj pripravljeni. Vadba bo potekala vsak četrtek ob 17:30 in bo trajala 50 min, od oktobra do aprila. Z vadbo bi začeli v četrtek, 7. 10. 2021. 

  • za otroke, od 5 do 7 let; četrtek od 17:30 do 18:20, telovadnica Partizan

Vsebina programa je vezana predvsem na naravne oblike gibanja (NOG), elementarne igre z žogo in drugimi pripomočki, elementarne igre brez žoge, štafetne igre, osnove akrobatike, osnove iger z žogo (košarka, odbojka, rokomet, nogomet,…), skratka vse, kar otrok potrebuje za razvoj osnovne motorike med 5. in 7. letom starosti.

CENA 

  • tri mesečna karta: 70€
  • mesečna karta: 30€
  • pet obiskov: 40€

*predšolski otroci, ki so vključeni v program Superpolh gibalček ob ponedeljkih, se prijavijo TUKAJ.

Plačevanje poteka preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete predračun, ga plačate in nam prinesete dokazilo o plačilu (če je plačilo izvedeno vsaj en dan pred vadbo, vam dokazila o plačilu ni potrebno prinašati). Na vadbi prejmete kartonček za pet obiskov oz. mesečno karto oz. tri mesečno karto. Vsakič, ko pridete na vadbo vam animator na kartončku označi obisk, če ste naročili karto z obiski.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2021/2022 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa pri nakazilu prištejete 5€.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, nas o tem obvestite.

*število mest je omejenih

Kategorija: .
Počisti
Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2