Superpolh - Vadba za otroke

V društvu Superpolh se zavzemamo za zdrav življenja slog in rekreativno kolesarjenje je zagotovo del tega sloga. Da bi bili na cesti bolj vidni in tudi bolj enotni, bomo dali v izdelavo kolesarske drese zanjo in zanj.

Poleg sponzorjev in donatorjev je ključna stvar na dresu zaris na hrbtni strani. Ta namreč ponazarja, kako naj bi voznik avtomobila, tovornjaka, avtobusa itd. varno prehiteval kolesarja na cesti., torej na razdalji 1,5m od kolesarja. Seveda moramo tu biti pozorni tudi kolesarji, da se na glavnih cestah ne vozimo en ob drugem, ampak en za drugim.

Drese bo izdelovalo slovensko podjetje SportX, kjer izdelujejo drese najvišje kakovosti in vrhunske kroje. Gre za tekmovalni dres, ki je oprijet telesu.

 

Vsak kolesarski navdušenec lahko naroči dres po ugodni ceni. Da je cena tako ugodna se moramo zahvaliti naslednjim podjetjem, ki so sofinancirali ta projekt. Ta podjetja so:

Cena kompletnega dresa je 70-80€ (končna cena je odvisna od količine naročil). Dres te kakovosti v trgovini težko najdemo pod 120€. Dres se lahko naroči preko maila superpolh@superpolh.si. Drese bo možno tudi poskusiti, da se ve, kakšno velikost je potrebno naročiti (sicer pa so velikosti zelo standardne, npr. če nosite konfekcijsko št. L, naročite dres L). Naknadno javimo termine poizkušanja.

SE VIDIMO NA CESTI! 

Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2