Superpolh - Vadba za otroke

Čas, ko se naše dejavnosti žal ne izvajajo zaradi trenutne situacije v državi, smo izkoristili za izdelavo novih kolesarskih dresov. Kolesarski dresi bodo narejeni v specializiranem slovenskem podjetju Tamai sport, kateri slovi po zelo kakovostnih tovrstnih izdelkih.

Spodaj  si lahko ogledate, kakšni bodo kolesarski dresi Superpolh 2021. Žal pa ne moremo oz. ne smemo organizirati pomirjanja dresov, zato tisti, ki ste v kakšnih dvomih glede številke, ob naročilu podate naslednje dimenzije (obseg stegna, 10cm nad zgornjim delom pogačice pri iztegnjenem kolenu; obseg bokov; telesna višina; obseg pasu; obseg prsi; širina ramen). Lahko pa nas pokličete na 040 453 993 in vam svetujemo. 
Kot smo že vajeni, smo za vas pripravili žensko in moško varianto dresa, tako da bo vsak sijal v svoji barvi. 🙂 Tudi tokrat na hrbtni strani dresa opozarjamo vse voznike avtomobilov, da kolesarje na cesti varno prehitevajo na razdalji vsaj 1,5m.
Ob tej priložnosti bi se zahvalili vsem podpornikom, ki so tako ali drugače pomagali pri izdelavi dresov. Zaradi njih je cena dresa tako nizka, zato še 1x hvala podjetjem:
– LIBELA GROUP – energetske in gradbene rešitve
– KRILI – izdelki iz pleksi stekla
– 4 ENDURANCE – trgovina s športno prehrano (več o popustih za naše člane v njihovi trgovini kmalu)
– KOŽAG – proizvodnja izdelkov iz žice in cevi iz nerjavečih materialov
– SENSILAB – zdravila in dodatki k prehrani
Cena dresa za člane Društva Superpolh s plačano članarino za sezono 2020/21: 85
Cena dresa za vse ostale: 95€ 
Ob naročilu dveh dresov iste družine, je cena drugega (ali vsakega naslednjega) dresa 75€. 
Naročila pobiramo do 14. 2. 2021 na naš mail: superpolh@superpolh.si . Ob naročilu nujno navedi: ime in priimek, barvo dresa, velikost dresa (oz zgoraj navedene podatke), kontaktno številko in mail. Predvidena dobava dresov je 20. 3. 2021.

SE VIDIMO NA CESTI! 

Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2