Superpolh - Vadba za otroke

Društvo Superpolh je pridobil v letu 2013 status društva v javnem interesu.  S tem je društvo postalo upravičenec do prejemanja dela dohodnine v posameznem letu, tokrat 2019.

Davčni zavezanec rezident (naslovniki tega pisma) lahko zahteva, da se do 0,5 % dohodnine, odmerjene po zakonu o dohodnini od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov in za financiranje političnih strank in reprezentativnih sindikatov.

Davčni zavezanec lahko da zahtevo za namenitev kadar koli prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si, pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu.

Na podlagi 4. točke 28. člena Zakona o upravnih taksah ZUT (Uradni list RS, št. 106/10 UPB5) so dokumenti in dejanja v zvezi s postopki pred davčnim organom takse prosti.

Kaj morate storiti, da vaših 0,5% dohodnine namesto državi namenite nam? Izpolnite spodnji obrazec, ter ga najkasneje do 30. 12. 2020 pošljite na naslov:

FINANČNA UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE

p.p. 631

ŠMARTINSKA ULICA 55

1001 LJUBLJANA

Društvo Superpolh bi s tako darovanim delom dohodnine lahko deloval bolje, še bolj poudaril kvaliteto dela in nudil svojim članom optimalne pogoje za vse programe, ki jih izvaja, vi pa bi dokazali svojo pripadnost društvu.

Spodaj sta dve priponki, prošnja in zahteva za namenitev dela dohodnine. Slednjo zahtevo izpolnite in oddate na FURS.

Prosimo vas, da nam namenite del dohodnine za delovanje društva, saj  boste le tako zagotovo vedeli, kam je šel vaš denar in zakaj je bil porabljen.

Prošnja_dohodnina2019-PDF

Zahteva_za_namenitev_dela_dohodnine_za_donacije_SUPERPOLH

Zahteva_za_namenitev_dela_dohodnine_za_donacije_SUPERPOLH_pdf

 

Že vnaprej hvala za vašo pomoč!

 

 

Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2