Superpolh - Vadba za otroke

Smučanje – počitnice

smucar

Smučanje – počitnice

Kategorija: , .
Počisti

PRIJAVA NA TEČAJ NI VEČ MOŽNA!!! PROGRAM JE POLN!

V letu 2021 bomo smučarske tečaje na Cerknem zamenjali za tečaj na Skiboru. Zaradi COVID-19 situacije, smo bili primorani sprejeti težko odločitev ter odpovedati tečaje na Cerknem, saj bi naleteli na obilico težav pri transportu do smučišča, varne razdalje na sedežnici in s tem nevarnost za nesrečo, prehrana in pijača itd.

Zaradi zgoraj navedenih razlogov smo se odločili, da tokrat ponudimo dvodnevni tečaj smučanja na Skiboru in sicer v ponedeljek (22. 2. 2021) in torek (23. 2. 2021). Za prevoz na smučišče in nazaj morate poskrbeti starši.

Smučišče Skibor je idealno smučišče za učenje smučanja in je oddaljeno od Logatca zgolj 20 min, nahaja pa se na Črnem vrhu nad Idrijo. Skibor je zelo primerno smučišče za začetnike in pa tudi tiste, ki že imajo osnovno smučarsko znanje. Tečaj smučanja je namenjen popolnim začetnikom od 4. leta starosti naprej in pa tudi tistim, ki že smučajo. Tečaj se izvaja dva dni, v ponedeljek in torek, v navedenem terminu.

Organizacija tečaja na smučišču Skibor

Ob 8:55 se dobimo na zbornem mestu pod smučiščem Skibor, kjer otroke (preobute v smučarske čevlje in pripravljene za učenje smučanja) prevzamejo naši učitelji. Nahrbtnik s hrano in pijačo boste odložili na za to označeno mesto. Otroci se bodo učili smučati v manjši skupini, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto dela in varnost otrok na smučišču. Tečaj smučanja bo potekal od 9:00 do 13:00,  ko pridete po otroka starši. Enak urni razpored velja za ponedeljek in torek. V tem času se izvaja šola smučanja. Vmes bomo poskrbeli za odmor in malico (malico za otroka pripravite starši) znotraj vadeče skupine.  Prisotnost staršev v tem času ni potrebna.

Potrebno je poudariti, da bomo dosledno upoštevali navodila in priporočila NIJZ v povezavi s virusom covid 19, ki velevajo za našo dejavnost. Za vse dodatne informacije glede tega smo vam na voljo preko telefona 040 453 993 ali maila superpolh@superpolh.si .

PRIJAVE

Prijavite se preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete predračun. Plačilo je potrebno izvesti v roku tri dni od prejema predračuna, sicer prijave ne upoštevamo. Prijave pobiramo do 21. 2. 2021 oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, nas o tem obvestite.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in pri drugem otroku vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2020/2021 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa nakažete 5€ več pri nakazilu in vam članarino nato upoštevamo na računu.

CENA

  • 85€ – Cena dvodnevnega tečaja smučanja. Cena vključuje: 4 urna smučarska vozovnica (2x); učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto; animacija tečajnikov; organizacija tečaja; nagrada ob zaključku in sladko presenečenje

Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh in mora imeti plačano članarino za tekoče sezonsko leto 2020/2021. Več o članarini v zavihku predstavitev.

Tečaji smučanja med počitnicami in prosto smučanje pod nadzorom

V času novoletnih in zimskih počitnic bo Superpolh organiziral večdnevne tečaje smučanja na SC Cerkno in SkiBor-u, ki so namenjeni vsem otrokom od 5. do 17. leta starosti. Poleg tečajev bomo izvajali tudi smučanje pod nadzorom odrasle osebe. Tečaji med novoletnimi počitnicami bodo potekali od 26. 12. 2019 do 28. 12. 2019, med zimskimi počitnicami pa od ponedeljka do srede, od 17. 2. do 19. 2. 2020. Če bodo le ugodne razmere na smučiščih, planiramo organizirati naslednje variante tečajev.

Program na Skiboru za začetnike smo zaradi organizacijskih težav odpovedali.

 

ZIMSKE POČITNICE

–  3 dnevni tečaj smučanja od ponedeljka do srede (17. 2. – 19. 2. 2020) – (za nadaljevalce od 6. leta naprej, SC Cerkno)

– 3 dnevno smučanje pod nadzorom odrasle osebe od ponedeljka do srede (17. 2. – 19. 2. 2020) – SC Cerkno  *otroci stari od 12 do 17 let (v prijavi kot “pod nadzorom“)

– odhod ob 6:50 iz Logatca (Vrhnika 7:00), prihod  na Vrhniko ob cca 17:00 (Logatec ob 17:00)

Smučar nadaljevalec zna: samostojno (ali ob pomoči) uporabljati vse vlečne naprave; se zna ustaviti na smučeh; se vozi vsaj po modri progi; zna poskrbeti zase in za svojo opremo

* Smučar začetnik: ne zna uporabljati vlečnih naprav; se ne zna ustaviti na smučeh in ni prilagojen na uporabo smučarske opreme; “smuča” le na terenu za začetnike; potrebuje pomoč pri oblačenju in slačenju;…

NOVOLETNE POČITNICE 

– 3 dnevni tečaj smučanja od četrtka do sobote (26. 12. – 28. 12. 2019) – SC Cerkno (tečaj bo v celoti izveden na SC CERKNO)

– 3 dnevno smučanje pod nadzorom odrasle osebe od četrtka do sobote (26. 12. – 28. 12.) – SC Cerkno

– odhod ob 6:50 iz Logatca (Vrhnika 7:10), prihod  na Vrhniko ob cca 17:00 (Logatec ob 17:15)

* Smučar nadaljevalec zna: samostojno (ali ob pomoči) uporabljati vse vlečne naprave; se zna ustaviti na smučeh; se vozi vsaj po modri progi; zna poskrbeti zase in za svojo opremo (3, 4, 5)

* Smučar začetnik: ne zna uporabljati vlečnih naprav; se ne zna ustaviti na smučeh in ni prilagojen na uporabo smučarske opreme; “smuča” le na terenu za začetnike; potrebuje pomoč pri oblačenju in slačenju;… (1, 2)

 

Organizacija tečaja na smučišču SC Cerkno

Naša pot do smučišča Cerkno: Rovte (pri bencinski črpalki), Logatec (med športno dvorano in vrtcem), Vrhnika (Tržaška 2 – za Mrakovo šolo, nasproti hotela Mantova), Podlipa (pri gostilni Jurca), Smrečje (na “Pilu”), Žiri (avtobusna postaja), Hotavlje. Na vseh omenjenih lokacijah avtobus ustavlja oz. pobira tečajnike.

Pot do SC Cerkno: Rovte (6:20), Logatec (6:50), Vrhnika (7:15), Podlipa (7:25), Smrečje (7:40), Žiri (7:55), Cerkno
Odhod in prihod – Logatec:
– v Logatcu bo zbor med Športno dvorano Logatec in Centralnim vrtcem, odhod ob 6:50
– Prihod nazaj v Logatec na isto lokacijo ob 17:15 (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)

Odhod in prihod – Vrhnika:
– na Vrhniki bo zbor za Mrakovo OŠ (nasproti Hotela Mantova, Tržaška 2), odhod ob 7:15

– prihod nazaj na Vrhniko na isto lokacijo bo ob 17:00 (lahko da pride do kakšne zamude, če je kaj na cesti)

Program

Cilj naših tečajev in našega dela je delati kvalitetno in varno. Za kvalitetno in varno delo pa je pogoj, da so vadbene skupine majhne. Tečajnike bomo zato razdelili v manjše vadbene skupine, glede na njihovo smučarsko predznanje in starost. Skupine bodo vodili učitelji smučanja z veljavno licenco. Program dela je prilagojen znanju, starosti skupine in sposobnosti otrok, tako da vsakemu tečajniku omogočimo čim hitrejše izpopolnjevanje in napredovanje v znanju smučanja.

Prijave

Prijavite se preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete predračun. Akontacijo v višini 40€ je potrebno plačati v roku tri dni od prejema predračuna, razliko do končne cene programa pa poravnate najkasneje tri dni pred začetkom tečaja. Prijave pobiramo do 20. 12. 2019 (novoletne počitnice) in do 11. 2. 2020 (zimske počitnice) oziroma do zapolnitve mest. Število mest je omejeno.

Ob prijavi je potrebno plačati akontacijo. Pri plačilu bodite pozorni na namen plačila (namen plačila: številka predračuna – akontacija 40€). Pri preostanku plačila je “namen plačila”: številka računa – 2. obrok. Seveda pa je možno plačilo tudi v enkratnem znesku.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, nas o tem obvestite.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in pri drugem otroku vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2019/2020 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa nakažete 5€ več pri nakazilu in vam članarino nato upoštevamo na računu.

Cene

– 3 dnevni tečaj smučanja med NOVOLETNIMI POČITNICAMI od četrtka do sobote (26. 12. – 28. 12. 2019) – 150€ (3 dni Cerkno)

– 3 dnevno smučanje med NOVOLETNIMI POČITNICAMI pod nadzorom odrasle osebe od četrtka do sobote (26. 12. – 28. 12. 2019) – SC Cerkno: 125€ (v prijavi kot “pod nadzorom”)

——————————————-

– 3 dnevni tečaj smučanja med ZIMSKIMI POČITNICAMI od ponedeljka do srede (17. 2. – 19. 2. 2020) – SC Cerkno: 160€

– 3 dnevno smučanje pod nadzorom odrasle osebe od ponedeljka do srede (17. 2. – 19. 2. 2020) – SC Cerkno: 130€ (v prijavi kot “pod nadzorom“)

Cena vključuje: prevoz na smučišče in nazaj; dnevna smučarska vozovnica; učenje v majhni skupini z učiteljem smučanja z veljavno licenco za tekoče leto (razen pri varianti smučanja pod nadzorom); topel obrok in čaj; animacija tečajnikov; organizacija tečaja; sladko presenečenje; darilo

*15% popust na drugega otroka iste družine; 25% popust na tretjega in vsakega naslednjega otroka

Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh in mora imeti plačano članarino za tekoče sezonsko leto. Več o članarini v zavihku predstavitev.

Kategorija: , .
Počisti
Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2