Superpolh - Vadba za otroke

Rolanje

rolar

Rolanje

Kategorija: .
Počisti

Tečaji rolanja na VRHNIKI in v LOGATCU v sezoni 2020

Zaradi nastale situacije smo bili letos primorani odpovedati tečaj rolanja v maju. Veseli smo, da so se razmere popravile, kar pomeni, da lahko planiramo tečaj rolanja v juniju. Tečaji so namenjeni za otroke, stare od 4. do 14. leta starosti. Izvajali bomo začetne in nadaljevalne oblike tečajev, tako da zelo dobrodošli vsi, ki si želite naučiti rolati in tudi tisti, ki želite svoje rolarsko znanje še izboljšati.

Tečaji bodo potekali v majhnih skupinah, saj je za nas kvaliteta dela in varnost otroka zelo pomembna. Le tako bo lahko vaš otrok hitro napredoval v procesu učenja rolanja.

Naši tečajniki kupujejo najboljše rolarje ceneje pri podjetju ASA Naklo. Če vas zanima, le to navedite ob prijavi.

VRHNIKA

Igrišče za osnovno šolo Antona Martina Slomška Vrhnika

 

TEČAJI V SEPTEMBRU 2020:  odvisno od povpraševanja!!!

 • 8 urni začetni tečaj (začetek v ponedeljek, 31. 8.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00;
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 1  (začetek 31. 8.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00;
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 2 (začetek 31. 8.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00;

TEČAJI V JUNIJU 2020:

 • 8 urni začetni tečaj (začetek v ponedeljek, 1. 6.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00;
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 1 (začetek v ponedeljek, 1. 6.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00 (ali 18:00-19:00);
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 2 (začetek v ponedeljek, 1. 6.); ponedeljek, torek in četrtek od 17:00 do 18:00 (ali 18:00-19:00);

*V primeru velikega števila prijav je možna sprememba ure posameznega tečaja (to bo sporočeno najkasneje ob začetku tečaja)

LOGATEC

Igrišče pred Narodnim domom Logatec

TEČAJI V SEPTEMBRU 2020:  odvisno od povpraševanja!!!

 • 8 urni začetni tečaj (začetek v ponedeljek, 31. 8.); ponedeljek, sreda in petek od 17:00 do 18:00
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 1  (začetek 31. 8.); ponedeljek, sreda in petek od 17:00 do 18:00
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 2 (začetek 31. 8.); ponedeljek, sreda in petek od 17:00 do 18:00

TEČAJI V JUNIJU 2020:

 • 8 urni začetni tečaj (začetek v ponedeljek 1. 6.); ponedeljek – sreda – petek od 17:00 do 18:00;
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 1 (začetek v ponedeljek 1. 6.); ponedeljek – sreda – petek od 17:00 do 18:00;
 • 8 urni nadaljevalni tečaj 2 (začetek v ponedeljek 1. 6.); ponedeljek – sreda – petek od 17:00 do 18:00;

*V primeru velikega števila prijav je možna sprememba ure posameznega tečaja (to bo sporočeno najkasneje ob začetku tečaja); možna je tudi enotna ura za vse tečaje

*prijavljeni tečajniki so razporejeni v skupine, starši pa so obveščeni, v kateri skupini vadi njihov otrok

Cena posameznega 8 – urnega tečaja: 55€

Na koncu vsakega nadaljevalnega tečaja izvedemo izlet po Logatcu oz. Vrhniki. To je za otroka zelo pomembno, saj spozna promet in ulice, kjer bo kasneje rolal sam ali v spremstvu. Poleg tega VSAK otrok prejme tudi, diplomo, slike, sladko presenečenje, naše darilo in še in še…

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka posebej in vnesete  kodo za popust “superpolh2” pri prijavi drugega otroka. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2019/2020 se poravna v gotovini pred začetkom programa.

Organizacija tečajev in oprema tečajnikov

Tečaji rolanja se bodo izvajali na zgoraj navedenih lokacijah. V primeru dežja na uvodni uri tečaja, se le-ta prestavi na naslednji dan. Po vsakem tečaju je predvidena zaključna prireditev oziroma predstavitev za starše in razdelitev zasluženih diplom za tečajnike. Tečaje vodijo izkušene učiteljice in učitelji rolanja in rolkanja z veljavnimi licencami. Glede na vremenske razmere sproti obveščamo o poteku tečaja, vsekakor pa izvedemo celoten tečaj, kot je planiran. O morebitni odpovedi posamezne ure tečaja, ste starši obveščeni preko SMS sporočila.

Nekaj informacij oz. nasvetov, ko boste kupovali rolerje za otroke. Vsekakor vam priporočamo Roces Orlando.
– koleščki naj bodo gumijasti in ne plastični (Hello Kitty in rolerji drugih pravljičnih junakov so “le lepi”, običajno pa precej neuporabni)
– školjka čevlja naj bo trda, plastična (izogibajte se nakupu mehkih rolerjev, saj bo otrokova noga v nepravilnem položaju)
– skoraj zagotovo boste kupovali rolarje s sistemom na podaljševanje (npr. za nogo št. od 25-29). Pazite, da je sistem dodelan, da se zaponke ne lomijo,…vprašajte nekoga, ki že ima take rolerje.
Zagotovo najboljši rolerji za otroke so Roces ORLANDO (dodelan sistem, školjka trda, koleščka in ležaji super + to, da so kot tank, skoraj neuničljivi). Slednji model dobijo naši tečajniki zelo ugodno, saj sodelujemo s podjetjem Asa Naklo d.o.o., ki je uvoznik za znamko Roces. Če se odločite za nakup, nas o tem obvestite.
Ščitniki naj bodo podloženi, mehki, čelada pa naj pokriva čelo. Lahko je kolesarska.

Izposoja rolerjev in zaščitne opreme – NOVO!!!

Ponujamo vam možnost izposoje rolerjev in zaščitne opreme. Opremo dobite na tečaju in jo po vsaki uri vrnete. Cena izposoje za 8 urni tečaj je 15€ (ščitniki, čelada in rolerji).

Obvezna oprema vsakega otroka: rolerji z zavoro (po možnosti z gumijastimi kolesci, ne plastičnimi), ščitniki za dlani, komolce in kolena, čelada (lahko kolesarska) in plastenka s pijačo (voda).

Popusti

V kolikor se isti otrok udeleži drugega ali tretjega tečaja (v istem letu), prejme 10% popusta pri vpisu (ob prijavi vneseš kodo “superpolh1”). Vsakemu drugemu otroku iste družine pripada 15% popust, vsakemu tretjemu in vsem naslednjim pa 25% popust.

Vsem našim tečajnikom ponujamo možnost nakupa najboljših rolerjev Roces Orlando (ali drugi modeli Roces) po ugodnejši ceni.

* Vsak tečajnik mora biti član Društva Superpolh. Več informacij o članstvu najdete na zavihku predstavitev. Članarina se poravna v gotovini na začetku tečaja.

Prijave za tečaj rolanja zaključimo 5 dni pred začetkom posameznega tečaja oz. ob zapolnitvi mest. V kolikor zamudite rok prijave nas pokličite in bomo uredili prijavo, če bo le možno. Prijavo oddate izključno preko spletnega obrazca. Za dodatne informacije pa nas lahko pokličete na 040 453 993 – Tadej.

Kategorija: .
Počisti
Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2