Superpolh - Vadba za otroke

Gibalček VRHNIKA – 1.r

gibalcek

Gibalček VRHNIKA – 1.r

Kategorija: .

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.


V SEZONO 2020 – 2021 SE PROGRAM ZA PRVOŠOLCE NE BO IZVAJAL!

SUPERPOLH GIBALČEK ZA PRVOŠOLCE

 

N O V O !       N O V O !        N O V O !

 

Program Superpolh gibalček za prvošolce je namenjen vsem prvošolcem in pa tistim, ki zaključujejo vrtec. Gre za splošen program, kjer bodo otroci osvajali osnovna znanja posameznega športa, se naučili veliko elementarnih iger, tekmovali v štafetnih igrah in se pri tem tudi zabavali. Splošen razvoj osnovne motorike je za te otroke zelo pomemben, saj se dandanes vse preveč otrok prezgodaj vključi v nek šport, kjer se izoblikuje neka selekcija. Mi stremimo k temu, da otroci razvijajo splošno motoriko in se šele kasneje odločijo za posamezen šport, na katerega so po splošni vadbi, tudi bolj pripravljeni. Vadba bo potekala vsak četrtek ob 18:00 in bo trajala 50 min, od oktobra do aprila. Z vadbo bi začeli v četrtek, 8. 10. 2020. 

  • za otroke, od 5 do 7 let; četrtek od 18:00 do 18:50, telovadnica OŠ Ivana Cankarja na Tržaški 2 (nasproti hotela Mantova)

Več o programu sledi…

CENA 

  • tri mesečna karta: 70€
  • štiri mesečna karta: 90€
  • mesečna karta: 35€
  • pet obiskov: 40€

Plačevanje poteka preko spletne prijave, na podlagi katere prejmete račun, ga plačate in nam prinesete dokazilo o plačilu (če je plačilo izvedeno vsaj en dan pred vadbo, vam dokazila o plačilu ni potrebno prinašati). Na vadbi prejmete kartonček za pet obiskov oz. mesečno karto oz. tri mesečno karto. Vsakič, ko pridete na vadbo vam animator na kartončku označi obisk, če ste naročili karto z obiski.  Za letni obisk prejmete posebno, neprenosljivo kartico.

Drugi otrok iste družine ima 15% popusta, zato prijave oddajte ločeno za vsakega otroka in vnesete  kodo za popust “superpolh2”. Pri tem ne pozabite klikniti gumba VNESI KUPON. Članarina za sezono 2020/2021 se poravna v gotovini pred začetkom programa ali pa pri nakazilu prištejete 5€.

Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na pravilno vnešen elektronski naslov, saj avtomatski odzivnik pošlje račun na naslov, ki ste ga napisali (ne ve pa ali ta naslov zares obstaja ali ne). 🙂 V kolikor ne dobite povratnega maila v cca 1 uri, nas o tem obvestite.

*število mest je omejenih

Kategorija: .

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Sponzorji
Schwarzkopf m-sora nimm2 nimm2 nimm2 nimm2 nimm2